Alla inlägg den 26 juli 2011

Av annica johansson - 26 juli 2011 15:16


Vi har varit på Kolmården och haft jättekul! Vi bodde på Vildmarkshotellet som ligger precis bredvid Kolmårdens djurpark. Kan rekommendera det hotellet för de som har barn. Väldigt bra!


Kan erkänna att det var lite nervöst att åka iväg pga att vi alla skulle sova i samma lilla rum. Var orolig för att barnen skulle väcka varandra eller ha svårt för att somna. Men de somnade så gott och sov hela natten. Vaknade tidigt men vad gör det..?


Kalle kollar in djuren. Han var helt tokig i dem, det roligaste var när han fick gå in och klappa på de små djuren:


 

 

 

 

Han blev trött av alla nya intryck. Sov så gott i vagnen:


 

Det häftigaste var när jag och Hugo åkte Safari. Förr åkte man ju med bil runt de vilda djuren men nu har de gjort om så att man åker i en linbana, i vagnar uppe i luften. Som vanligt var Hugo nervös när det är något nytt som han ska prova. Han satt som ett frimärke tätt inpå mig de första minutrarna. Men sedan släppte det och han tyckte att det var spännande:


 

 

 

 

 

Jättekul! Och jag är så stolt över att han vågade. Det var riktigt högt upp ibland och jag är lite höjdrädd.. Hugo åkte sin första karusell också! Thekopparna i Bamses värld:


 

Här har vi precis åkt klart och är på väg ur kopparna. Hugo har vågat mycket nytt under denna resa.


På hotellet fanns det lekrum för barnen. Kalle tyckte att det var jättekul. Hugo gillade hissarna på hotellet bäst  .


   

 

 

 

 

Lite fler bilder:


 

   

 

Men vilka backar det är på Kolmården!! Herregud.. Har träningsvärk i vaderna efter att ha gått runt flera varv. Vädret var fint och barnen var så snälla och glada.  Bra resa!


Hej så länge!

Presentation

Följ med i mina berättelser om mitt liv- tillbakablickar i det som varit och det som är nu. Jag är gift med Stefan och vi har två fina pojkar, Hugo född i februari 2006 och Kalle som är född i juni 2010.

Annica

  

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards