Alla inlägg den 29 juli 2011

Av annica johansson - 29 juli 2011 14:43


Igår åkte Hugo, Stefan och morfar båtbuss till Mariebergsskogen. Där mötte jag, Kalle och mormor upp. Vi lekte, tittade på djuren och fikade. Trevligt.


Senare på eftermiddagen åkte vi med Hugo till mormor och morfar för han skulle sova där. Han hade sovit så gott och varit så glad och nöjd över att få vara där. Tror att han tycker att det är skönt med en paus från oss faktiskt..


I går mellan dessa händelser så hände något: Hugo rymde! I ett obevakat ögonblick passade Hugo på att sticka iväg. Vi upptäckte det ganska snabbt men vi kunde inte hitta honom. Jag kände panik inombords. Jag sprang genom grannens trädgård och ut på andra gatan. Stefan sprang och letade åt andra hållet. Vi ropade och ropade. Hinner tänka på.. allt! Jag ser Stefan komma ner för gatan utan Hugo. Jag ropar:har du inte hittat honom!!? Då hör jag en liten röst som säger: svart knopp! Hugo hade hittat en husvagn som han satt och lekte bakom. Han är så intresserad av husvagnar och släpkärror och dessa vevar som finns på dem. Hugo kallar dem för svart knopp eftersom de ofta har en svart knopp längst upp..


Jag grät av lättnad! Vi bor i ett villaområde och man tycker att bilar inte borde köra fort här men det gör de. Tänk om han hade sprungit rakt ut. Som jag har skrivit tidigare så vet inte Hugo alltid vad som kan vara farligt. Han kan inte heller förklara vart han bor om han skulle komma bort.


Efteråt kommer alla tankar om vad som kunde ha hänt.. Vill inte tänka på det. Vi ska ju få staket på baksidan men som vanligt tar det tid.. De ha gjutit och nästa steg är att sätta upp själva staketet. Det blir väl om någon vecka eller två..

Vi som brukar ha sådan stenkoll.. Vad fort det går! Ja ja, nu slutade det bra i alla fall.


Nu sover Kalle sin eftermiddagslur och jag ska gå och mysa med världens bästa Hugo  



Presentation

Följ med i mina berättelser om mitt liv- tillbakablickar i det som varit och det som är nu. Jag är gift med Stefan och vi har två fina pojkar, Hugo född i februari 2006 och Kalle som är född i juni 2010.

Annica

  

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards