Direktlänk till inlägg 29 oktober 2010
Recept på hemmagjord thai "paneng":
Strimla kycklingfile. Stek i olivolja på medelvärme.
Koka jasminris.
Koka äggnudlar.
Strö mix "Paneng" från santa maria över kycklingen. Rör om.
Häll kokosmjölk över kycklingen. Rör om.
Blanda i sockerärtor och de kokta nudlarna.
Servera med jasminris och vitlöksbröd. Mumma!!
Jättegott och väldigt enkelt att göra. Inte fel med en Heineken till heller..
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 |
27 |
28 | 29 | 30 | 31 | |||
|