Alla inlägg under juli 2011

Av annica johansson - 17 juli 2011 14:54


Ibland när det är småkaos här hemma (barnen bråkar med varandra, det ligger mat kastat på golvet av Kalle, leksaker överallt,  all vår tid går till barnen etc) så brukar jag och Stefan vara ironiska och sjunga "It´s a wonderful, wonderful life.."


Idag har Hugo sjungit just så.. Undrar vad han tycker om denna dag.?

Av annica johansson - 16 juli 2011 14:30


I torsdags var vi bjudna på mat hos våra grannar Linda och Christian och deras barn. De bjöd på lax i ugn med potatis och grönsaker med en jättegod citronsås till. Efterrätt jordgubbstårta. Såå gott!


Hugo har varit på lite dåligt humör i några dagar så vi tänkte "hur ska detta gå..?" Vi vet ju att han har svårt att sitta still och vill gärna kolla in allt på nya ställen. Nu har vi ju varit där flera gånger tidigare så det var ju inte något nytt ställe men i alla fall... Eftersom Hugo har ett kanonminne så kom han självklart ihåg att de hade ett "fiskespel" som han gillar. Så det första han frågar efter när vi kommer dit var detta spel. Och sedan satt han med det under hela tiden vi var där förutom när vi åt mat. Deras tjej var med och lekte lite.


Vi hade jättetrevligt och det var så skönt att kunna sitta ner och prata utan att bli avbruten av att Hugo rymmer iväg..


Detta är väldigt ovant för oss. En av mig eller Stefan brukar alltid få passa så att inte något händer på nya ställen.


Detta ger oss energi! Vad glada vi är över detta!


Trevlig lördag!

Av annica johansson - 15 juli 2011 09:53


Lycka för Hugo just nu är att åka till återvinningscentralen för att slänga skräp.. Han kan sitta hur länge som helst och titta på den där "rullpressen" (som pressar ihop allt skräp..) Han kallar den för blå just eftersom den är blå.. Så det är så vi tillbringar vår semester om någon undrade  


Hugo spanar:

   

 

 

Spännande va? Vad gör man inte för sina barn..?


En fin bild på en nybadad Kalle och fina Stefan:


 

Av annica johansson - 13 juli 2011 10:36


Vi har varit utan internet sedan i torsdags förra veckan. Igår fick vi det fixat. Tänk vad beroende man (= jag) är av att kunna gå in på datorn och kolla olika saker.


Idag har jag varit på Kilene och sprungit. Varför är det inte kul? Skulle vilja känna att "idag ska det bli skönt att springa".. Det blir inte lättre heller! På något sätt.. Det som gör att jag fortsätter kämpa är att jag hoppas och tror att det kommer bli lättare att springa och så är det en väldigt skön och stolt känsla efteråt.


Har ni lyssnat på låten som jag la upp..? Fin va? Killen som sjunger friade till sin flickvän och en tid senare var hon med om en bilolycka. Det var inte säkert att hon skulle överleva men det gjorde hon. Men hon fick en hjärnskada och hennes liv blev inte som förut. Hon behöver hjälp dygnet runt. Denna kille (Chris Medina) ger inte upp sin flickvän. Han finns där för henne med all sin kärlek. Jag tycker att texten är fin. För det är ju så att vad betyder orden du säger egentligen..? Är det bara menat när allt är bra och det inte finns några svårigheter?


När Kalle vaknar ska vi ut och cykla hela familjen. Det gillar mina pojkar!


Ha en bra dag, det ska jag ha   

Av annica johansson - 12 juli 2011 22:27


Säger bara lyssna! Underbar och tänkvärd!

Av annica johansson - 5 juli 2011 08:46


Igår eftermiddag fick vi ett spontaninfall att åka till Rottneros park. Ofta krävs det lite planering när vi ska göra saker med tanke på Hugos matning i Peg:en. Men vi snabbpackade ihop allt som behövdes och så åkte vi. Och det blev en toppeneftermiddag. Båda barnen tyckte att det var jättekul!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hugo gillar "linbåtarna" där man får dra i ett rep för att ta sig över vattnet, att hoppa på den stora studsmattan och den stora fontänen. Och mycket annat men dessa saker är favoriterna. Kalle gillade fåren och att sitta vid "vargen" och äta bark   .


Ha en bra dag!


Av annica johansson - 3 juli 2011 10:17


I går kväll och i natt var Stefan i Ö:a Ämtervik och hälsade på kompisen Ola och hans tjej. De var på något som kallas "bondrock" (bonnrock..)  .


Barnen har "skött sig" toppenbra! Det är som att de vet om att nu är det bara mamma hemma och då kanske vi ska ta det lite lugnare än vanligt  .


Kolla bara in vad snäll Hugo är som hjälper Kalle att få i honom vatten, det är viktigt i värmen! 


 

 

Söta!


Hugo brukar säga att han är världens bästa storebror och då brukar vi fråga vad Kalle är då..?

- Världens bästa lillebror!


Självklart!!

Av annica johansson - 2 juli 2011 17:06


Härligt kladdigt med barn som lär sig äta själv  .


   

 

 

Gott med spagetti och köttfärssås!

Presentation

Följ med i mina berättelser om mitt liv- tillbakablickar i det som varit och det som är nu. Jag är gift med Stefan och vi har två fina pojkar, Hugo född i februari 2006 och Kalle som är född i juni 2010.

Annica

  

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards