Alla inlägg den 18 mars 2012

Av annica johansson - 18 mars 2012 20:36


Halloj!


Ja men vilken kraft magjukan slog till med då.. Som jag skrev i det tidigare inlägget så hade Hugo magsjukan. Jisses vad dålig han var! Kräktes upp allt.. Han var ju smal redan innan magsjukan men oj vad han magrade.. Och det höll i sig länge. Stackars liten! Jag och Kalle försökte hålla oss borta från baseluskerna så mycket som möjligt men på söndagen fick Kalle magjukan. En mycket lindrigare variant än den Hugo hade.


Natten till måndagen fick jag magsjukan. Värsta sorten! Skriver inget mer om det.. Fy!! Och på måndag eftermiddag fick Stefan typ influensa med nästan 40 graders feber. Vi var inte tuffa då kan jag säga  . Jaja men vi redde ut det också.


Och  mycket av att vi orkade med denna pers var att vi såg fram emot vår efterlängtade SPA-vistelse på Selma. Helgen efter åkte vi. Mamma och pappa var här hemma hos oss och passade barnen som förövrigt hade skött sig exemplariskt  . Hade ju inte trott något annat men i alla fall..


Vi hade det UNDERBART på Selma-SPA. Vi slappade, låg vid poolen, badade, åt god mat och kollade på melodifestivalen på storbilds-tv. Riktigt kul!


   


 


Jag säger det igen: UNDERBART!


I fredags var jag och två kompisar (Fia och Anneli) på musikal på Vermland opera. Vi såg (och lyssnade) på "Next to normal". Det var så himla bra! De sjöng fantastiskt och handlingen var så bra och så tänkvärd. Sorglig.. Man var väldigt berörd när man satt där och några tårar kom. Gå och se den om du har möjlighet!


Jag smygfotade en "nacke" och frågan till dig är: vems? Haha, löjlig jag är va..? Någon som vet..? (Fia och Anneli får inte svara  


 


Mannens nacke i mitten alltså..


Nej nu spårar jag ur.. En aaaaning trött   


Nedan följer några bilder från helgen. Vi har varit ute och lekt, gungat, varit i skogen, handlat på Bergvik där barnen åkte bil, blåst såpbubblor och ätit glass:


 


 


 


 


 


 


   


Och några bilder från Hugos födelsedag:


 


 


 


Lite suddiga några av dem men en värdslig sak   


Denna helgen har varit helt underbar. Hoppas det härliga håller i sig och att alla sjukdomar håller sig långt bort!


Ha det gott!

Presentation

Följ med i mina berättelser om mitt liv- tillbakablickar i det som varit och det som är nu. Jag är gift med Stefan och vi har två fina pojkar, Hugo född i februari 2006 och Kalle som är född i juni 2010.

Annica

  

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards