Alla inlägg under mars 2011

Av annica johansson - 18 mars 2011 19:52

Skriver inte så mycket nu för ni som känner mig vet att det snart är Let´s dance och det får jag inte missa   


Tränat på denna vecka med spinning och idag dans. Jag måste bara få säga det igen; herregud vad roligt det är med dans på friskis. Jag blir  trött och svett och på så otroligt bra humör av att få dansa av mig. Såå kul!


Har varit till läkaren idag pga att jag har fått som små leverfläckar på bröstet.. Varit orolig för det i flera månader men inte tagit tag i det.. Men idag var jag alltså iväg till läkaren och två läkare kollade på det och konstaterade att det var ofarliga fläckar som man kan få i och med graviditet tydligen..  (Nej jag är INTE gravid utan det är från graviditeten med Kalle..) Hormoner eller något. Varför går man och är orolig utan att kolla upp? Så jäkla dumt!


Igår träffade jag och Kalle en söt liten kille (lika gammal som Kalle) och hans mamma. Det speciella med detta var att denna kille har Williams syndrom (samma som Hugo). Denna kille A var så lik Hugo när han var liten, samma drag och så otroligt söt som Hugo var (är!) Ni som har läst mina tidigare inlägg vet att det bara föds ca 5 st med WS i Sverige per år så ni kan ju tänka er att både jag och mamma S tyckte att det var kul att träffas. Hoppas att det blir mer av det framöver.


I morgon ska min mamma och pappa passa Hugo och Kalle under några timmar på dagen. Tänk er vilken lyx jag och Stefan tycker att det är! Käka mat på stan, shoppa och bara vara.. Det uppskattar vi verkligen!


Nej nu måste jag sluta, Let´s dance har börjat!


Trevlig kväll!

Av annica johansson - 16 mars 2011 11:30

Jag är ingen prylmänniska, behöver absolut inte ha det senaste inom "prylar". Men EN sak (och detta säger jag alltid när jag är förkyld) som jag inte klarar mig utan är nässpray. Nej jag använder det inte om jag inte är förkyld (eller gravid för då blir jag också himlans täppt i näsan). Nässpray måste vara världens bästa uppfinning! Såå skönt att känna att man kan andas igen..


En annan favoritsak är cd-spelaren (den bärbara) eftersom jag ofta lyssnar på ljudböcker. Usch vad gammal jag lät nu! Heter det så?   "Cd-spelaren, den bärbara.."


Annars gillar jag självklart tvättmaskinen, diskmaskinen, bilen, tv:n..


Nej fy vilket tråkigt inlägg! Kommer ju inte på så mycket "saker". Finns säkert massor men jag kommer inte på något mer.. Tråk-Annica!


Nej nu ska jag ta ut papperstussen ur näsborren. Har igår och idag blött näsblod, det kan ju inte vara bra eller hur? Alltså utan anledning..


Hoppas att Du får en bra dag!


Av annica johansson - 13 mars 2011 17:48

Vad gav jag mig in på när jag började med denna lista?   Många dagar kvar.. Hehe!


Ja men jag fortsätter..


Vänner! Vänner, underbara vänner! Så här är det; jag har vänner som jag kännt sedan jag var liten och som fortfarande betyder mycket för mig. Det finns ett speciellt band. Tänk vad mycket som man gått igenom tillsammans (lekstadiet, första kärleken, skoltiden, "smink-nybörjarna", första "fyllan".. ja ni förstår..).


Sedan finns det vänner som jag mött på senare år genom utbildning och arbete. De här vännerna har också en speciell plats i mitt hjärta.


Hur mycket jag än tycker om alla mina vänner så finns det en vän som är nummer ett! Denna person ställer alltid upp i vått och i torrt! Vilken tid på dygnet det än skulle vara. Ibland utan att jag behöver be om det. Tack du underbara människa! Önskar att alla vore som du.


"Jag sådde några blommor, en för varje vän

 Jag tror att det var fyra, särskilt minns jag en

 Det blev höst och vinter och blommorna de dog

 men på våren kom de åter men bara tre stod kvar och log

 Det kom moln, stora och grå

 och nästa gång jag såg dem var de bara två

 Sedan kom solen med allt ljus som den har

 och till sist stod en ensam blomma kvar

 Du vistas i solsken, du drunknar i regn

 Men en sak är säker

 Du är en riktig vän"



Av annica johansson - 9 mars 2011 09:56

Listan fortsätter..


Alltså jag kan nästan inte tänka denna tanke.. Vaddå sista? Jag ska leva tills jag blir 100 minst! Vem ska annars ta hand om min underbara familj? Nej men tankar om döden (att jag eller någon jag älskar ska dö) får mig alltid så ledsen. Är himla känslig när det gäller sån´t..


Ok.. jag försöker.. Om jag sedan tidigare visste att detta var min sista dag så skullle jag ha fixat så att det fanns superunderbara människor som LOVADE att de skulle hjälpa Stefan att ta hand om grabbsen. Jag VET att han är en toppenpappa (den bästa !) men ibland behöver man hjälp. Åh herregud nu börjar jag gråta också! Ja ni ser, jag kan INTE tänka på sådana saker..


Ja i alla fall.. Sista dagen skulle jag bara mysa och gosa och busa med mina tre hjärtan       . That´s it!



Ps. Jag skulle äta himlans mycket chokladpudding med grädde också UTAN dåligt samvete   

Av annica johansson - 8 mars 2011 09:20

Jag fattar inte vad det är med mig. Bara att det är såå synd om mig!


 Har ni sådana dagar? Eller är ni bara så himla tacksamma för det ni har..?


Så här är det; Jag ÄR oerhört tacksam för det jag har (min fina underbara familj, vårt fina stora hus, att våren är på väg, vi är inte fattiga, vi är friska osv..)


MEN så kommer alla "tycka synd om mig själv" -tankar..

Jag tänker: Ska det vara så här, livet?


Jag och Stefan har aldrig tid för bara varandra. Satt och fundrade på när vi någongång ska få åka utomlands tillsammans..(Har flera kompisar som precis varit iväg, säkert därför de tankarna har kommit..) Som det ser ut nu så går det inte. Det skulle inte funka att åka utomlands med Hugo, det bara är så. Vem skulle passa honom 1 vecka?


Ok, inte utomlands då.. En helg då..? Nähä..


Kanske en lunch på stan utan barn?   


Hemma känner jag mig som en vakt! Kalle har blivit oerhört förtjust i Hugo (och i hans leksaker) och den kärleken är inte besvarad. Så jag vaktar hela tiden så att inte något ska hända..


Jag VET att jag klagar!! Man måste få göra det ibland och nåde den som säger "ryck upp dig". Det är det sista som jag vill höra.


Och jag VET att barnen blir äldre och att saker förmodligen och förhoppningsvis blir lättare. Men just nu är det svårt att tänka på att det KOMMER att bli lättare.


Japp, nu vet ni hur synd det är om mig. Stackars stackars mig..

Av annica johansson - 4 mars 2011 13:04

Idag har jag letat och letat efter nackkudden till Kalles bilbarnstol. Vi ska snart lämna tillbaks den till uthyrningen och det vore ju bra om alla delar var på plats    Letade i hela nedervåningen, i alla lådor, skåp och hyllor. Men nej ingenstans fanns den.. Letade på övervåningen. Nej inte där heller.. Ok, då borde den vara i förrådet men icke!


Nu när Kalle somnade besämde jag mig för att leta på det sista stället.. VINDEN! De som känner mig vet att jag är löjligt mörkrädd och det gör ju inte saken bättre av att det kan finnas råttor på vinden! Eller gör det det? Jag har fått för mig det i alla fall..


Och där var den! Så stolt över mig själv över att jag vågade. Har nog tuffat till mig lite   .


Men nu hör jag att Kalle vaknat. Jag skulle ju berätta massor ju.. Zumban bl a. Jaja det får bli senare.


Ha det bra så länge!

Av annica johansson - 2 mars 2011 10:06

Tjo ho!! Det gick bra att spinna igår (alltså med tanke på mina skavsår..) Men tusan vad jobbigt det var! Men så roligt. Nu blir det mycket spinning framöver.


Idag ska jag på Zumba   . Ska bli spännande..


Jag vet att jag kanske gör ett nybörjarmisstag när det gäller träningen i och med att jag tränar så mycket denna vecka men det kan inte hjälpas, det är ju så kul;


Tisdag: spinning

Onsdag: zumba

Torsdag: spinning

Fredag: dans


Nu har även Kalle blivit förkyld. Hostar och är snorig. Stackars liten! Hoppas det går över snabbt.


Kram!

Av annica johansson - 1 mars 2011 09:48

Vad är kärlek? Jo detta:


  

Herregud vad jag älskar dessa tre..

Kärlek kan vara så mycket. Kärlek till ens barn och man.. Familjen..


Jag är fortfarande kär i Stefan efter 10 år tillsammans. Och då menar jag inte bara att jag älskar honom utan jag kan bli så där nykär bara av att han kommer hem från jobbet och vi inte har setts på hela dagen. Det tycker jag är häftigt, att den känslan fortfarande är så stark. Det är väl kärlek?


Igår skrev jag att det behövs lite tanke bakom det man skriver, att det inte bara går att hafsa ner något men ärligt talat så hinner jag knappt tänka. Det är fullt upp hela tiden så det som jag skriver blir spontant.


Att få ner i ord vad kärlek är för mig är så svårt, jag tror att ni fattar.. Ömsesidig respekt och stolthet över den man är tillsammans med är otroligt viktigt tycker jag.


Men som sagt.. Bilden ovanför visar vad KÄRLEK är för mig!


Presentation

Följ med i mina berättelser om mitt liv- tillbakablickar i det som varit och det som är nu. Jag är gift med Stefan och vi har två fina pojkar, Hugo född i februari 2006 och Kalle som är född i juni 2010.

Annica

  

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards